Facebook RSS
Home Termeni si conditii

Termeni si conditii

BINE AŢI VENIT PE SITE-UL NOSTRU!

 Definitii
www.uniuneaartistilorplastici.ro este site-ul UNIUNII ARTISTILOR PLASTICI UAP, aceasta fiind Proprietarul si Autorul (denumit in continuare Autor).
Persoanele care utilizeaza acest site vor fi denumiti in continuare Utilizatori. Acestia au acces tot timpul la termenii si conditiile de utilizare a aceastui site.
Generalitati
Pagina Termeni si conditii defineste conditiile de utilizare a site-ului  www.uniuneaartistilorplastici.ro  de catre vizitatori (utilizatori). Navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile anuntate, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului.
ACCESAREA ŞI UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE MAI JOS. 
Acest site este deţinut şi administrat de către Uniunea Artiştilor Plastici persoană juridică fără scop lucrativ sau patrimonial înfiinţată în condiţiile Legii nr. 21/1924 ca UNIUNE de creaţie, apolitică, nonprofit, cu personalitate juridică si de utilitate publica in baza avizului nr. 285/1998 al Ministerului Culturii şi înregistrata ca UNIUNE in baza Sentintei civile nr.1069/1998 Dosar,nr.2701/1998,Tribunalul Alba , înscrisă în Registrul Naţional ONG, Ministerul Justiției cu Număr Național 2/D/1998 la categoria ”Uniuni și grupări de persoane juridice înființate potrivit Legii nr. 21/1924  denumită în continuare UNIUNEA ARTISTILOR PLASTICI UAP.
DREPTURI DE AUTOR
Întregul conţinut al acestui site, indiferent de natura lui (website design, text, imagini, elemente grafice, software, baze de date şi alte elemente similare), este proprietatea Uniunii sau după caz, a altor terţi care au autorizat Uniunea să le utilizeze. Folosirea conţinutului fără acordul Uniunii sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare. Continutul site-ului poate fi descărcat, printat sau copiat numai pentru uzajul privat şi fără scop comercial.www.uniuneaartistilorplastici.ro
FOTO CREDIT
Toate fotografiile prezentate pe această platformă online sunt protejate de legea drepturilor de autor. Anumite fotografii sau ilustraţii pot fi reproduse doar cu condiţia obţinerii în prealabil a unui acord scris din partea UNIUNII ARTISTILOR PLASTICI şi având menţionat autorul.

Legatura cu alte site-uri
Site-ul contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri considerate de Autor utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Autorul nu poate garanta sau controla actualitatea sau exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

"Pluralism in gusturi estetice; toleranta fata de diferente de opinie; flexibilitate in coduri si colaborari culturale intre domenii.
Cred ca organizatiile culturale care adopta valorile acestea de baza vor creste in influenta."
Claudia Moscovici